حمل گوشت و مرغ يکي از انواع حمل مواد غذايي مي باشد که داراي موارد بسياري مهمي است. در اين مقاله سعي داريم تا به صورت خلاصه مطالب مرتبط با حمل اين نوع از مواد غذايي را بررسي نماييم.
حمل و نقل گوشت و مرغ از نکات خاصي برخوردار است. روش حمل و نقل مواد اين چنيني با ساير محمولات متفاوت است. از جمله اينکه اينگونه محمولات بايد با وسائل مناسب و در دماي مناسب خود حمل شوند. دمايي که از يک طرف باعث فساد محموله در جريان حمل نشود و از سوي ديگر موجبات يخ زدگي و زوال کيفيت آنها را بوجود نياورد.
در اين مقوله فروشندگان و ارسال کنندگان محترم کالا بهتر است توجه داشته باشند که عدم رعايت ضوابط نه تنها مي تواند موجب مصونيت حمل کننده شود، بلکه امکان استفاده از مزاياي بيمه را براي آنها غير ممکن مي سازد.
حمل گوشت و مرغ با تريلي يخچالي توسط شرکت حمل و نقل شتابان شمال انجام مي شود. محصولات گوشت و مرغ پس از اتمام فرآيندهاي توليدي در کشتارگاههاي صنعتي بايد در دماي مناسب و شرايط مناسب بارگيري و ارسال شوند.
در هنگام بارگيري و تخليه، انبارش و حمل اين محصولات، حفظ دما و شرايط مناسب همواره با چالش هاي زيادي همراه خواهد بود. مرسومترين روش جهت حمل مرغ و گوشت قرمز در کشور استفاده از ناوگان يخچالدار مي باشد، که با توجه به حجم تقاضاي مورد نظر، ارسال با استفاده ماشين هاي يخچالدار مانند تريلي، ايسوزو، ميني ايسوزو و نيسان يخچالدار انجام مي گيرد.
حمل مرغ و گوشت قرمز بايد در شرايط دمايي صحيح انجام پذيرد تا در تمامي مراحل امکان رشد باکتري وجود نداشته باشد. البته لازم به ذکر است حمل گوشت و مرغ به طور کلي در سه حالت در ناوگان حمل انجام مي پذيرد:
شرايط حمل براي هر سه مدل فوق از يکديگر متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال گوشت يخ زده را مي توان به راحتي در سراسر کشور توزيع نمود اما گوشت تازه (گرم) محدوده زماني بسياري کوتاهي داشته و ظرف حداکثر دو روز بايد در قفسه هاي مغازه قرار گرفته و بدست مصرف کننده نهايي برسد.
بنابراين حمل گوشت تازه براي مسيرهاي طولاني امکان پذير نمي باشد. در ارتباط با حمل فرآورده هاي گوشتي، حمل مي تواند به صورت منجمد و يا گرم انجام پذيرد که بستگي به نوع فرآوري و محصول مورد نظر دارد. زيرا برخي از اين نوع محصولات مانند همبرگر در دماي زيرصفر حمل شده و برخي ديگر مانند سوسيس و کالباس در دماي بالي صفر ( 2-5 درجه) امکان حمل دارند.
محصولات گوشتي تازه با استفاده از کانتینرهای يخچالی مجهز به جنست از کشتارگاهها و مراکز فرآوري صنعتي به توزيعکنندگان ارسال و سپس در قفسه مغازهها قرار خواهند گرفت. جهت تضمينکيفيت محصولات گوشتي تازه، مدت زمان حمل از توليدکننده به مصرفکننده نهايي تا حد ممکن بايد کوتاه باشد. اگرچه در حمل و نقل گوشت، فقط زمان کوتاه براي سالم رسيدن اين نوع محصول کافي نمي باشد و گزينه هاي ديگري نيز بايد رعايت گردد.
به طور کلي جهت سالم ماندن گوشت، موارد زير بايد در طول حمل و نقل در نظر گرفته شوند:
حمل گوشت قرمز و مرغ بايد با خودروهاي يخچالدار انجام گيرد و حمل با استفاده از خودروهاي غيريخچالدار وانت و نيسان تخلف است.
حمل و انتقال کليه کانتينرهاي يخچالي مجهز به جنست يکي از خدمات گروه حمل و نقل و تجاري شانشين به منظور تسهيل صادرات و واردات مي باشد. در خصوص حمل گوشت و مرغ اين شرکت تجهيزات لازم و مربوطه را در بنادر در اختيار دارد. يک تفاوت عمده و قابل محسوس در ارائه خدمات حرفه ايي به مشتريان در زمان همکاري با پرسنل ما را خواهيد ديد.
همچنين لازم به ذکر است اين شرکت با داشتن ناوگان سنگين يخچالي، آمادگي همکاري با شرکت هاي ديگر که واردات گوشت به کشور را انجام مي دهد، دارد. در برخي از مرزهاي ورودي کشور، ساليانه حجم قابل توجهي از گوشت مصرفي کشور وارد مي گردد که جهت حمل اين گوشتها که عموما به صورت منجمد بوده لازم است تا يک شرکت حمل و نقل يخچالدار توانمند مسئوليت حمل را برعهده گيرد.
با توجه به تجربه بالاي گروه حمل و نقل تجاری شاه نشین در حمل يخچالي و دارا بودن ناوگان در سراسر کشور به صورت روزانه، بهترين راه جهت حمل زميني گوشت در کشور از مرزهاي ورودي، مذاکره با همکاران بخش مربوطه در شرکت است.
همچنين در بسياري از کشورهاي همسايه گوشت مورد نياز کشور وارد مي گردد و با توجه به اينکه حمل هاي صادراتي توسط گروه حمل و نقل تجاری شاه نشین انجام مي گيرد، واردکنندگان محترم گوشت به کشور مي توانند از ناوگان هاي موجود اين شرکت در کشورهاي ديگر بهره برده و با بهترين هزينه به صورت مستقيم و زميني محموله گوشتي خود را در ايران تحويل گيرند.
آشنایی با طراحی سایت ریسپانسیو
اصول و روش هاي نورپردازی : نورپردازي نماي ساختمان